onsdag 29 juli 2009




Äntligen har febern börjat ge sig. Det känns genast bättre i kroppen och jag får lust att göra något annat än bara sitta eller ligga.
Jag kan också berätta att mitt hår nu är 2,1 cm långt.
Idag har vi haft hantverkare här eftersom vi får nya grannar över oss och de skall naturligtvis ha bredband inkopplat. Konstigt att man inte gjort detta tidigare. Nu har man borrat och lyckats göra hål på flera ställen och dammat ner.
Vi tog också en tur till Löddeköpinge idag för att leta cachar. Vid en bensinmack där vi gick omkring kom en tankande geocachare fram och gav oss en extra ledtråd. Tack för hjälpen.
En par cachar låg ute i skogen och de vildaste snåren fick Rune tränga sig igenom själv.

lördag 18 juli 2009


Jag har fortfarande lite feber,men hoppas på snar bättring. Idag försökte jag tuffa till mig lite, i min nya frisyr och Maries skinnjacka. Vad tycks?

söndag 12 juli 2009


Nu har jag ätit antibiotika sedan i onsdags, men tyvärr har inte febern gett med sig ännu. Jag känner mig dock inte speciellt sjuk, men blir lite deppad. Väntar på att min ordinarie läkare skall återkomma från sin semester så att jag kan få prata med henne och förhoppningsvis få en förklaring till febern.
Vi kan ju inte sitta här inne hela tiden utan försöker varje dag att ta en liten tur. Inte några långa promenader men en cache kan man ju alltid leta rätt på. I går åkte vi till Helsingborg och jag lyckades hitta en som vi letat efter tidigare.

tisdag 7 juli 2009

Igår skulle min pappa fyllt 100 år. Jag blir så tacksam när jag tänker på honom och mamma och det fantastiskt trygga hem de gav till min bror och mig. Ibland skulle jag vilja vara liten igen och krypa upp i den trygga famnen.
I morgon fyller sonen år, så "släktled följa släktens gång"


Idag letade vi efter en cache vid Vallåkra station utan att hitta den. Förmodligen hade stationsharen ätit upp den.

fredag 3 juli 2009

Fika


Vår balkong är antingen lite kylig eller jättevarm. Vi tog därför en tur till Tomatens hus för eftermiddagsfikat idag.
Bärpaj och mandeltårta smakade bra i skuggan av äppelträden.