söndag 23 augusti 2009

Glumslöv



Här försöker jag pilla fram en cache vid milleniumstenen i Glumslöv. Rune fick dock komma och hjälpa till med en tång för att få fram den.
Någon hade ställt dit en liten hund på bänken, men det var ju ingen rondell där så jag vet inte vad man kallar en sådan hund.

4 kommentarer:

Marie sa...

Det är ju bra att pappa har verktyg med sig, men efter vad jag har förstått så ska en riktig proffsgeocahcer har en hel massa utrustning med sig.

helene sa...

Det ser skönt ut med en vilostund på en parkbänk och jag är säker på att hunden inte smittar ner dig. Verktyg och en händig man är alltid bra att ha med sig. Vi har varit och besökt Fredriksdals matmarknad idag och där var det fullt med folk och goda dofter av allehanda maträtter. Själv kom vi inte fram i köerna men en person lyckades hälla ut typ tomatsoppa bakpå mina vita byxor så nu har jag tvättat dem för tredje gången utan att få bort dem. Sista försöket nu är med galltvål.
kram på dig från Kerstin J

Maya sa...

Jag vet inte vad man kallar en sån hund, men det ser ut att kunna vara en knähund..:) Bra att Rune hade verktyg med sig så ni kunde pilla fram den där cachen!

Celia sa...

Tänk till och med vi ute i skogen har såna däringa rondellhundar. Och vår sort har till och med fått valpar. Mycket sällsynt, men i skogen funkar det tydligen.
Det där du träffade torde väl vara en Bänkhund, kort och gott.