lördag 8 oktober 2011

Höganäs

Jag trodde ju att denna vecka skulle bli lugn och fin, utan några sprutor. I måndags åkte jag till Lund för provtagning och på tisdagen ringde dr Nilsson och meddelade att värdena inte såg så bra ut. Ingen av läkarna vågade säga vad orsaken var, antingen leukemin som kommit tillbaka eller studieläkemedlen som gett dessa värden. "Du får komma in på torsdag för nytt benmärgsprov". Det knyter sig i magen och det är svårt att hålla humöret uppe. Nytt benmärgsprov togs och så var det bara att vänta på svar igen. Att vänta är nästan det värsta. I går ringde min forskningssjuksköterska och meddelade att det med största sannolikhet var läkemedlen som orsakat de konstiga provsvaren. Inga tecken på återfall av leukemin. Puh, nu andas vi ut igen!!!
För att inte bara sitta och oroa sig måste vi hitta på något, så i dag blev det en utfärd till Höganäs.
Vid Vikens badplats både kände och såg vi att hösten kommit. Blåste rejält och definitivt inga badare i vattnet.









I Höganäs besökte vi  "Mammons tempel" , outletbutiker där allt kunde köpas och säljas.
Vi fortsatte sedan till det andra templet "Himmelsfärdskyrkan". Ovanlig kyrka för att vara i Skåne. Stora kopparportar, som lyckligvis finns kvar, trots alla kopparstölder man läser om.

8 cachar blev dagens resutat, samt fika i bilen vid Brors backe.
Nu har vi ätit spenatsoppa och pannkaka.

6 kommentarer:

Malys krok sa...

Å Eva, nå ble jeg først så lei meg at jeg fikk tårer i øynene! Så leste jeg videre og ble lettet og glad! Håper det fortsetter på den måten! Det fortjener du! Så bra at du klarer å dra på tur for å tenke på andre ting! Jeg beundrer din styrke! Tenker på deg! Klem fra Margit.

Bloggblad sa...

Så skönt att det var ett "enkelt" svar på problemet... Att leva i ovisshet är förskräckligt.

helene sa...

Så skönt att det bara var sprutorna som "spökade". Jobbigt att gå och vänta på svar det borde man aldrig behöva. Njut nu av det ruskiga höstvädret, kura skymning med ljus, kaffe o gott bröd, en god bok etc fram till nästa sprutomgång. Tankar o kramar från Kerstin o Lasse

lindhe.lm@telia.com sa...

Trots alla oroande rapporter från Lund,så måste man medge att de har "koll" på dig.Det är ju positivt ändå. Skönt att Ni klarar av "smällarna". Det skulle nog inte vi göra.Ha det gott! Kram från oss, Margit

Vita hjärtan sa...

Andades ut här också, så skönt att det "bara" var läkemedlet....

Höganäs med omgivningar är så vackert!!

Här fortsätter praktiken och jag är uppe i 10 förlösta mammor :) Underbart yrke!!!

Stor kram Annemari

Musikanta sa...

Det måste vara fruktansvärt att vänta när man är orolig. Tur att det "bara" var sprutorna den här gången. Väntar på att få se något av dina underbara handarbeten, eller är du för trött för att göra något sådant!
Varm kram från Ingrid