onsdag 9 september 2009

Bilkörning

Idag har jag för första gången kört bil sedan jag blev sjuk i januari. Jag har känt mig så osäker och inte vågat. Rune är som vanligt den som får mig att göra även det jag bävar för och det gick ju bra. Kändes bra att jag nu vågar.

5 kommentarer:

Maya sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Maya sa...

Ja man måste nog bli nästintill tvingad att ta det där klivet, som i ditt fall, bilkörningen. Det gör ju mycket att man inte är helt beroende av andra, även om jag vet att Rune mer än gärna kör dig än hit än dit.
Visst känns det konstigt att inte hälsa och krama... men det där med kramar ska man vara försiktig med idag, speciellt Du och alla andra som är sjuka. Jag tänkte på det redan då när pappa levde att han måste vara försiktig nu när svininfluensan kommit.... Massor med kramar tillbaka till Dig så här via nätet! Och tack för tankarna till mig under den jobbiga tid som varit!

helene sa...

Ja man blir så stolt över sig själv när man har gjort något man har tvekat inför. Man växer en bit och det är alltid bra. Var rädd om dig och använd mycket tvål och vatten när du har varit i kontakt med folk, det är lika bra om inte bättre än handsprit.
kram Kerstin J

Vita hjärtan sa...

En stor Grattiskram till dig för att du vågade!! =)))

Kram Annemari

Marie sa...

men vilken tur att du har Rune, som är stor, stark, stilig och modig. Kramar och grattis till bilköring.