måndag 4 april 2011

Nytt hår

Jag är trött på mitt gamla hår så nu har jag varit hos frisören och fått det utbytt mot något snyggare. Men jag kommer förmodligen be att få tillbaka det gamla om ett halvår. Det har nog blivit lockigare då.
Mina prover har inte förändrats, är fortfarande isolerad. Jag får ta emot besök bara de besökande sätter på sig den gula skyddsrocken och sprittvättar sina händer.

5 kommentarer:

Margit sa...

Det ser bra ut med ditt nya hår, även om ditt gamla naturligtvis var bättre. Det blir bättre igen. Roligt att se dig i sittande ställning och få veta att du ätit lite mer.
Kram Margit

helene sa...

Du ser ut att passa fint i den nya frisyren och tänk att efter några månader så kan du byta frisyr igen. Roligt att du har haft besök av dottern, piggar alltid upp. Vi tänker på dig och ber för dig varje dag.
Kram Kerstin o Lasse

Mor Tuta sa...

Fint att kunna få en ny frisyr, den är fin.Hoppas du kan känna dej lite piggare med den.
Tänker och ber för er.
Kram Birgit

Vita hjärtan sa...

Hej Eva! (Och Rune förstås!)

Skrev på ett gammalt inlägg, men insåg att det läser ni kanske inte :) Skriver här istället.

Ber för dig att du snart ska återhämta dig och känna dig piggare! Och att dina vita ska gå upp igen. Bra att Rune tjatar på dig att äta och dricka!

Min axel börjar bli lite bättre, får röra den till smärtgräns nu och tränar flitigt på programmet jag fått av sjukgymnasten. Snart ska jag väl kunna lyfta armen över huvudet igen :)

Igår var jag med på min första förlossning, det blev en pojke :) Vilken upplevelse, vilket yrke det är, helt fantastiskt!!!

Om tre veckor flyttar jag in i mitt nya hus (Kickis gamla hus). Längtar nu, ska bli skönt att få något eget och sluta flytta mellan huset och lägenheten. Barnen tycker också det ska bli roligt.

Vårt hus ligger ute på Hemnet nu om ni vill kika. (Carl Sahlins v 7) Tråkigt att lämna det, men jag har inte råd att behålla det själv och Per vill inte.

Stor kram till er båda!!
Annemari

Anonym sa...

Hej Eva ! Jag har gratulerat Rune på födelsedagen men jag vill också gratulera er BÅDA som funnit varandra en gång. Stor Kram utan gul rock från bobo
PS. Läste på din profil att du flyttat runt mkt i Sverige - jag har börjat släktforska ("pensio") och upptäckt hur otroligt folk flyttade förr. På min morfars fars sida har jag hamnat på Godegårds bruk i Östergötland, och hans mamma bodde under 10 års tid på 12 olika adresser på Kungsholmen! DS
Birgitta kom just in och du får en likadan kram av henne. - Vi se bobo