torsdag 28 juli 2011

Tårta

Nu är jag hemma igen efter senaste behandlingen. Allt gick bra, så nu är det bara att vänta på att den har gjort den förväntade nyttan.
Häromdagen kom en beställning på prinsesstårta (eller liknande) från Norge.
Det skall tydligen öppnas café i lekstugan. Då var det bara att sätta igång med tillverkningen. Första försöket blev ganska bra tycker jag.


8 kommentarer:

Malys krok sa...

Så fint å høre at du er hjemme igjen. at du nå har fått behandling! At den hjelper deg vil jeg både håpe og tro!

Så nydelig prinsessekake du har heklet! Koselig håndarbeide vil jeg tro! Du er rik som har noen som bestiller slike ting av deg, er nok en som vet at du kan det! Blir sikkert en glede å få den!

Ha det fortsatt godt! -Margit-

Anders Lundblad sa...

Oj oj oj vad fin! Du är bäst!

Skaparglädje sa...

Ser jättefin ut, rätt färger har du också fått till.

Marie sa...

Den blev ju jättefin, detta blir populärt kan jag tänka mig. Kram

Musikanta sa...

Du är fenomenal - vilket konsthantverk! Hoppas att behandlingen verkar, så att du får vara hemma igen och tillverka fler vackra saker. Glömmer aldrig din korsstygnstavla!
Kramar!

Bloggblad sa...

Det gläder mig storligen att det är över och att du låter vid gott mod. Vad har du för mailadress? Om du mailar mig på marianne@bokblad.com ska jag skicka dig en sång som jag kom att tänka på när jag läste dina rader.

Margit sa...

Roligt att få läsa dina rapporter igen efter 2 veckor vid Vänern.Ha det så innerligt gott nu några dagar när du laddar ditt immunförsvar.Du är verkligen jättebäst.tänk att få till en sån tårta på första försöket.Kram Margit

helene sa...

Tänkte nog att du var inne för behandling för jag har saknar dina bloggar. Skönt att allt har gått bra och att du nu kan vara hemma och göra saker till barnbarnen. Ett sådant fint resultat på första försöket det är jätteduktigt. Jag har svårt ibland bara att tolka beskrivningarna och att sedan få till något också är ännu svårare. Just nu håller jag på med en liten väst till vår lille Frej som nu i augusti blir 6 månader. Tänk vad tiden går fort och vilken tur att det finns webkamera så att vi kan följa hans utveckling. Kram på dig och en hälsning till Rune från Kerstin, Lasse och Evy.