måndag 8 september 2008

Personligt

Idag hade vi tänkt hälsa hösten välkommen genom att köpa gummistövlar, men det var alldeles för fint väder för att tro att hösten är på väg och förresten hade ÖB inga stövlar (hur skall det gå med det svenska försvaret?)
Vi skall i alla fall försöka att vara ute och gå även när vädret blir sämre. Åtminstone inte vara sämre än medelamerikanen som går cirka 320 meter/dag, enligt Bill Bryson i boken "A Walk in the Woods" som jag just har läst färdigt.

3 kommentarer:

Anders Lundblad sa...

320 meter. Se där, amerikanarna klarar sabbatskravet hela veckan!

Vita hjärtan sa...

Hej!

Jätteroligt att du hittat in till mig! Ja, gummistövlar behövs....jag tror vi håller på o drunknar här....men enligt Linnéa ska det bli bättre väder till helgen!

Idag har vi firat två 60-åringar på jobbet med kräftor och tårta. Det var Birgit Preiml och Erland som fyllt år. (Och på onsdag fyller Kerstin på BVC lika många år)

Kram Annemari

Marie sa...

Vilken prestation är egentligen störst, att bara gå 320 steg eller att gå 10.000 steg, för min del att det varit en större prestation att bara gå 320 steg, hur kan de få till det. Jag menar, bara att gå upp och ned i trappan hemma några gånger, ut till bilen etc blir ju mer än 320 steg. Tacka vet jag Norge och Sverige, här går vi på tur.