torsdag 15 januari 2009

Dagbok

En lång dag går mot sitt slut.
Idag har jag startat med full dos cytostatikabehandling.
Min bön och förhoppning är att den skall ha 100% positiv effekt på det som skall påverkas och 0% på biverkningssidan.
Jag är jätteglad för alla kommentarer och hälsningar.
Stor kram från mig

6 kommentarer:

Maya sa...

Jag har samma förhoppning som du, att Cytostatikan ska hjälpa och inga biverkningar ska komma. KRAM dill dig och de dina!

Marie sa...

Det var en lång dag igår, hoppas du har sovit gott i natt. Vi ses om några timmar. Kram

Anders Lundblad sa...

Han väcker varje morgon ditt öra till att höra Hans goda tankar för dig.

Vi står tillsammans!

Unknown sa...

Vi tänker på dig Eva! Och på hela familjen.
Tingdahlarna

Vita hjärtan sa...

Hej Eva!

Tack för hälsningen via Marie! Hoppas det går bra för dig med behandlingen.....min bön är samma som din och du vet att vi är många som tänker på dig och ber för dig!

Här ska rensas bland tomtar och julsaker idag och plockas ner ordentligt det som ska vara kvar. Lite ordning och reda med andra ord.

Hann med en sväng till loppis på morgonen. Kom hem med två gamla lakan med jättefint broderi (med B broderat på....jaja, kanske får någon svärson eller svärdotter med initialen B på, annars kan jag säkert hitta på något med dom ändå!)och en liten juicepress i glas med en citron och ett blad på sidorna (liksom i glaset om du förstår) Bilder kommer antagligen på min blogg någon dag.....då kan du kika på dom där.

Många kramar Annemari

Malys krok sa...

Jeg er en fremmed. Marie skrev komentar hos meg i går og jeg skrev tilbake. På den måten kom jeg inn til deg og har lest hva som har hendt deg. Ikke artig å være syk. Håper virkelig at behandlingen virker så du får bli frisk snart, og at det ikke blir så mye bivirkninger. Jeg vil gjerne være med og be for deg. Gud hører bønn! Jesus er den gode Hyrde, Han vil hjelpe på den måten Han ser er best. Ønsker deg god bedring i Jesu navn. Hjertelig hilsen fra Margit. ps: ser at en navnesøster og finnes her.