onsdag 28 april 2010

Pålsjö skog


Just nu lever vi bara i en sorts väntan. Väntar på operation som inte blir förrän i början på juni. Tack alla som tänker på oss och hör av sig på olika sätt.

För att hålla konditionen uppe tog vi idag en promenad vid Pålsjö skog i Helsingborg. Vitsipporna blommade så man blev helt betagen. Även en del magnolior hade börjat slå ut. Jag tror dock inte att magnoliorna i Lundagård kommer att blomma till 1:a maj.
Idag hade vi glömt att ta med vatten, så när vi smutsat ner oss i samband med cachletning var vi tvungna att köpa en flaska Ramlösa att tvätta oss med. Lite lyxigt, men vad skall man göra när man har trevat under rötter och grenar.

På kortet ser man Pålsjö slott bakom en avenbokhäck.

6 kommentarer:

Maya sa...

En härig dag i naturen, underbart!/Maya

Margit sa...

Hej kära vänner!
Skönt att höra att Ni kan göra så underbara utfärder.Kortet var snitsigt taget.Här finns också några vitsippor nu.
Gretchen hälsar.
Kram Margit

Vita hjärtan sa...

Hej!

Var till Kullängsstugan idag och den var omgiven av ett hav av vitsippor....sååå fint!

Jag har också fått ta itu med en del saker jag inte gjort på länge...betalat räkningar och kontrollerat så deklarationen stämmer, och snart blir det till att försöka få igång gräsklipparen och grillen. Jobbigt men roligt när man känner att man klarar det själv....

Trevlig valborg!
Kraaaam Annemari

Musikanta sa...

Jag längtar till Skåne när jag läser dina inlägg! Sen undrar jag vad ni hittar under rötter och grenar...
Trevlig siste april och kram!

Marie sa...

Stor kram mamma!

Evatina-beth sa...

Musikanta: Vi har ju en hobby sedan några år tillbaka, geocaching kallas det. Med hjälp av en handburen GPS letar man upp gömda små burkar ute i naturen, skriver upp på en lite lapp som liggeri att man varit där och hittat den och loggar sedan in det på nätet:geocaching.com.
Man kan väl kalla det en sorts orientering. Ger lite extra spänning åt promenaderna. Vi har hittat 644 stycken och ligger på 487:e plats i den svenska statistiken.