måndag 20 oktober 2008

Måndagsmiddag


Rune lagar mat de flesta dagar eftersom jag arbetar fortfarande, men på måndagar är jag ledig och då gäller det att hitta på något lite annorlunda. Idag blev det köttfärs i rödlöksblad, rostad pumpa och potatismos med palsternacka.

3 kommentarer:

Marie sa...

Du kanske skulle skriva ut hela receptet - så någon annan (jag) kan pröva. Lät spännande tycker jag. (ps Nu är flygbiljetten bokad och betald)

Evatina-beth sa...

Receptet hittade jag på :recept.nu Rätten hette Lammfärsfyllda rödlökar med rostad pumpa. Jag tog vanlig oxfärs istället. Jag tror också att köttfärsen måste stå lite längre i ugnen än vad som står i receptet. Man får improvisera lite.

Vita hjärtan sa...

Ser smarrigt ut, för att inte tala om maten ni bjöds på i Göteborg! Per och jag delar på matlagningen numer, han går hem tidigare må + ti och jag ons + to, fredagar är det lite olika vem som lagar maten och ibland hjälps vi åt. Men....Per lagar nog godast mat.....tycker jag!

Har aldrig tänkt på att du inte är pysslig av dig, jag minns bara att jag alltid trivdes otroligt bra hemma hos er och det måste ju vara det viktigaste! Människorna är alltid viktigare än döda ting, hur fina dom än är......! Rune skvallrade dessutom att du gjort två plädar av gamla garnrester, så du kan nog du också!

Ha en bra vecka!
Kram Annemari