fredag 1 april 2011

Mycket medicin och vattendrickande

I kväll kom syster in med en bägare med 8 stora tabletter. Det är så jobbigt att svälja, men jag måste ju för att bli bra. Jag var tvungen att ringa till Rune och få lite tröst. Han ska snart åka och hämta Marie i Helsingborg.
Jag måste också dricka mycket. Det låter inte så svårt men det är det. På bilden kan du se min vätskelista

7 kommentarer:

Mor Tuta sa...

Tittar in till dej för att se hur du mår. Kämpa på, du vilar trots allt jobbigt omkring dej, i Mästarens famn, och han bär er alla.
Kram Birgit

Musikanta sa...

Ne, det är inte lätt att dricka på beställning! Men det är tur i alla fall att det finns så många bra mediciner nu för tiden!
Hoppas helgen blir bra för dig trots allt!
Många kramar från Ingrid

Margit sa...

Kära Eva!
Du får tänka 1 tabl. för Rune och 3 klunkar vatten, 1 tabl. för Marie och 3 klunkar vatten osv.Så gjorde jag med Annika när hon var liten.Det gick.
Roligt att Marie kommer.Du är ständigt i våra tankar.
Kram Margit

helene sa...

Jag har också väldigt svårt att dricka mycket men mitt knep är att låta vattnet/saften vara rumsvarm så brukar det gå bättre. Tycker rådet från din vän Margit låter väldigt bra, försök med det. Hälsa så gott till Rune och Marie när de dyker upp.
kram från Kerstin o Lasse

Malys krok sa...

Skjønner godt at det ikke er lett å drikke så mye, ei heller å ta slike tabletter, men bra er det jo at slike medisiner finnes. Så bra at du får besøk fra Norge. Det blir kanskje litt lettere når en har sine kjære rundt seg! Håper og ber...
-Margit-

Malys krok sa...

Jeg kom til å trykke på noe feil her, noe med oversetting. Om det jeg har skrevet ser rart ut så må jeg bare skylde på det!

Anonym sa...

Hej. Stora tabletter inget roligt. Det finns en ny produkt på apoteket som heter
Medcoat som gör tabletterna lättare att svälja (man trycker tabletten genom en öppning så träs ett överdrag på tabletten som gör den hal och salivstimulerande så att tabletten glider ned lättare. Svårt att förklara. Titta på www.medcoat.se Har hjälp mig otroligt mycket!