onsdag 30 mars 2011

Antibiotika

Nu fungerar hjärtat bra. Blodproverna visar dock lite bakterier i blodet så nu får jag antibiotika flera gånger om dagen. Jag har ätit lite bättre i dag. Och jag gläder migåt att Marie kommer till helgen. Tack för alla förböner och hälsningar i kommentarfältet.
Rune berättade att han i kväll skulle göra glass efter ett recept jag fått av mina fastrar för många år sedan. Han lovade att ta med sig en portion när han kommer i morgon.

7 kommentarer:

Malys krok sa...

Kjære deg! Har ikke sett før nå at du har vært dårlig, men ber for deg hver dag uansett! Bra det kjennes bedre i dag! Håper og ber om at det må fortsette. Ønsker deg god bedring. Veldig bra at det blir skrevet på bloggen din, slik at vi får høre hvordan det går.Klem fra Margit i Nord Norge.

helene sa...

Så bra att hjärtat fungerar som det skall igen och att du har fått ner lite mat. Hoppas att glassen Rune har gjort smakar lika bra som du kanske kommer ihåg från förr. Vi tänker på dig, kramar från Kerstin o Lasse

Bloggblad sa...

Det låter gott att det går åt rätt håll!

Mor Tuta sa...

Hoppas du kunde smaka på glassen.
Du finns i våra tankar och böner dagligen
Kram Birgit

Anonym sa...

KRAM till Er bägge!

Anonym sa...

Är det den glassen med väldigt mycket grädde och andra godsaker i? Den kommer jag ihåg att jag ätit hos Er på Parkgatan.
Vi önskar god bättring och ber för dig!
Kram Karin H

Musikanta sa...

Skönt att höra att du är bättre. Den hemgjorda glassen måste väl göra susen också!
Varm kram från Ingrid