lördag 19 mars 2011

Ny bok

Jag har läst ut boken jag hade med mig och börjat på en som jag lånat här på avdelningen. På framsidan sitter en påklistrat lapp där det står: Får ej lämna sjukhuset. Hoppas att det bara gäller böcker. Jag vill hem så fort som möjligt.

På väggen mitt emot min säng hänger en fin tavla målad av Lena Linderholm. Skönt att ha något snyggt  framför sig när jag inte har Rune att vila blicken på.
(Författaren till dessa inlägg är inte Eva utan hennes man)

5 kommentarer:

helene sa...

Ja visst är det bra med böcker det skingrar tankarna och tiden går lite fortare. Hoppas att du får komma hem snart för även om man blir väl omskött så finns det inget så skönt som det egna hemmet.
kram på dig från Kerstin o Lasse

Black Iris sa...

Vad roligt att Rune gästbloggar hos dig.
Hoppas att du snart får komma hem för även om allt känns okay på sjukhus så är ju hemmet ändå bäst..

Kram Maidi

Mor Tuta sa...

Jag hoppas också du snart får lämna sjukhuset och vara tillsammans med Rune igen.
Kram Birgit

Malys krok sa...

Så bra at det er en som blogger for deg! Håper at du får forlate sykehuset snart, men godt at Rune er snar til å komme til deg! Det er jo også godt! klem! -Margit-

Bloggblad sa...

Jag hoppas verkligen att du får komma hem snart!

Vi skulle ha åkt in till min bror med tårta idag, men han fick lämna sjukhuset på förmiddagen, mådde alldeles för bra... Konstigt men härligt att det gick så fort. I torsdags och dagen före mådde han pyton, ville inte ens prata med sin fru, mådde bara illa. Men sjukskriven är han ganska länge, en bypass är visserligen rutin för läkarna, men inte för det hjärta som blivit karvat i.