tisdag 15 juni 2010

Virkning

Är det månne en ny hatt jag virkat? Ser ju lite stor ut förstås.

Nej, det är en brödkorg som min dotter beställt. Det blev kanske lite blek i färgen, men hon får väl lägga i ett välgräddat bröd så att det blir lite mera färg.


Idag fick vi vackra blommor från goda vänner, som vi egentligen skulle träffat på Öland i början av juni, men det blev ju operation istället. Vi hoppas kunna ses i slutet av sommaren om Rune återhämtat sig tillräckligt.

5 kommentarer:

Maya sa...

Jag tycker korgen är jättefin!
Så rart av vännerna att skicka blommor och jag ska hålla tummarna för att ni ska få träffas i sommar.
Kram till Er

Musikanta sa...

Du är verkligen duktig att virka. Jämnt och vackert!

Själv ska jag iväg på stickcafé i morgon. En gammal skolkamrat från folkskolan som jag inte sett sen dess tog kontakt med mig genom bloggen!

Det är några damer i samma ålder som träffas på torsdagarna några timmar på Vetekornet (baptisterna café i Norrköping) och stickar och pratar.

Jag har en tröja på gång till minsta barnbarnet som kanske blir färdig innan han växer ur den. Den äldste har redan gjort det!
Kram/M

Marie sa...

Så fin den blev, inte alls blek tycker jag. (nu får jag väl bara lära mig att baka bröd..:-)

Bloggblad sa...

Jag har aldrig hört om att man kan baka i virkade korgar! Vad är det för garn? Bomulls?

Evatina-beth sa...

Musikanta: Jag skulle gärna vilja vara med på ett stickcafé,men det har inte funnits något i närheten som passat. Jag får väl starta ett själv. Håller på att sticka en tröja till ett nytt barnbarn som skall anlända i augusti månad.
Bloggblad: Ja, det går kanske inte så bra att baka i en sådan här,men väl attlägga det färdigbakade i. Virkad i dubbelt bomullsgarn.