onsdag 2 juni 2010

Sjukhus

Har just kommit hem från Lund där jag hälsat på maken, som opererades igår. Jag har varit på Lunds sjukhus så ofta det senaste 1,5 året att det känns väldigt vanligt att komma dit. Jag är så tacksam att det finns, men skulle helst inte vilja känna det så hemvant. Hemma skall ju vara hemma och inte ett sjukhus.
Operationen gick enligt läkarna bra, helt enligt ritningarna (eller vad man skall säga).

8 kommentarer:

Maya sa...

Skönt att det gått bra. Krama Rune lite extra från mig. Och jag skickar även en kram till dig Eva!

Skaparglädje sa...

Skönt att operationen är över. Hoppas han snart får komma hem.
Kram Anne-Lie

helene sa...

Vi är så glada att operationen gick enligt ritningarna, man föreställer sig faktiskt att de ritar in området som en liten karta så att de vet hur de skall gå till väga. Har försökt att nå dig i dag på telefon man antar att du var hos Rune. Hälsa så gott till honom från oss tre här på Råå/Ramlösa

Musikanta sa...

Nu kan ni dra en lättnadens suck att operationen är över och att det gått bra. Han är nog hemma snart, din Rune. Du får hälsa till honom!
Kramar/M

Marie sa...

Är så glad glad glad...och så kommer jag på besök i morgon. Kram

Maya sa...

Hej Eva!
Du frågar om mitt extrajobb. Det är på Akuten i Helsingborg. Det är verkligen spännande där, lite annan fart än här i Landskrona.

Malys krok sa...

Så fint at det gikk bra med din manns operasjon! Har hatt dere med i mine bønner og det vet vi er godt! håper det går fint videre og at dere begge får være friske nå!
Takk for din hilsen! Og for ønsket om god bedring! Min operasjon var en "kvinnesak" som tok ca 2 1/2 time. Føler meg litt utilpass, men klager ikke. Alt i alt gikk det helt fint!
Ha det godt! -Margit-

Bloggblad sa...

Men det var ju för skönt att operationen blev rätt! Hörde just idag på Östnytt att de har läkare i en annan stad i länet som har gjort fel på 5 av 10 operationer senaste tiden... för att läkarna inte kunde tillräckligt och ingen hade kollat upp det.