söndag 22 november 2009

Ljus


Jag börjar känna pressen av att starta julförberedelser när jag läser allas bloggar. Ni är så duktiga med ert pyssel.
Jag har inte gjort lingonkransar, jag har inte bakat pepparkakor, jag har inte bakat lussekatter, jag har knappast börjat köpa julklappar.

MEN JAG HAR STÖPT LJUS.
En mysig kväll på Wallåkra stenkärlsfabrik resulterade i en ljuskrona, ett grenljus och 16 st ljus. På bilden syns några av kronorna vi lyckades åstadkomma.

5 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Vilka konstverk, de vill de väl inte elda upp.
Kram

Marie sa...

Tänk så fint dessa ljus brinner, hemmagjord kvalitet. Kram

Maya sa...

Det känns som om du är den som gör rätt nu inför jul, gör det som inte är stressigt, njuter osv. Härligt!
Baket börjar jag med strax innan jul, min mamma kommer hit och vi kommer antagligen baka tillsammans. För min del kvittar det egentligen men barnen tycker det är roligt så jag får offra mig..:)

Margit sa...

Hej!
Vilka vackra ljus! Jag säker som skaparglädje ,sådana vill nan väl inte elda upp.Vårt julstöp i juntan blir 3 dec. hos Maj-Britt som vanligt. Men det blir vanliga enkla ljus. Kram Margit

helene sa...

Det är mysigt att stöpa ljus och faktiskt avkopplande även om man hela tiden går fram och tillbaka till stearinkaret. Jag brukar stöpa varje år men jag gör det ute i Gantofta. Vi har varit med jobb en gång på Wallåkra och det var runt jul så det var extra mysigt. Någon ljuskrona har jag dock aldrig försökt mig på men det skall kanske bli nästa års utmaning.
kram på dig från Kerstin J