måndag 6 september 2010

Diverse

Vissa dagar passerar snabbare än andra. Även om jag är pensionär kan det vara mycket på programmet. Jag har inte hunnit skriva på bloggen på flera dagar och inte heller hunnit kommentera andra bloggar som jag brukar, men jag skall försöka ta igen det. Marie var här några dagar förra veckan och vi hann med en hel del. En dag i Köpenhamn och en dag i Skrylle friluftsområde. Om Marie och Rune håller på att förbereda en bergsbestigning eller duka fram lunchen, kan man ju undra.
I lördags var vi i Värnamo på årets Homecomingträff. En dag fylld med Southern Gospelmusik. Vi träffade en av våra favoritsångare Larry Ford och fick höra honom sjunga, så att vi fick rysningar längs ryggraden.

I söndags hade vi glädjen att hälsa en ny pastor välkommen till vår församling. Ung och inspirerande. Han talade om att församlingen skall vara attraktiv för att kunna möta människors behov. Inte som någon travesterat:
"Vi trivs bäst i slutna sällskap
Nära pastorn vill vi bo"
Nu är vi hemma ett par dagar innan vi åker till Norge för att hälsa på lilla Clara!!

10 kommentarer:

Bloggblad sa...

Det ser faktiskt farligt ut på första bilden!

Vi får en ny kyrkoherde som ska installeras högtidligt med körsång och biskopsmedverkan om ett par veckor. Kul travesti på Öppna landskap! Den hade jag inte hört - men kommer nog att gnola den vid tillfälle!

Tigris Predikantan sa...

Ja, blev det ... klättring? *ler*

Skaparglädje sa...

Ja, inte ligger ni på latsidan bara för att ni är pensionärer. Ni verkar ha almanackan fullbokad.
Kram Anne-Lie

Malys krok sa...

Dere ser ikke ut til å ha tid til å slappe så mye av selv om dere er pensjonister! Egentlig godt å ha noe å være opptatt med!
Spennende å bli fotografert sammen med en favorittsanger!
Fint at dere tar så godt imot den nye pastoren!
Ønsker dere en god reise til Norge!
Blir nok fint å se lille Clara!
-Margit-

Vita hjärtan sa...

Härliga bilder du visar, man blir glad av dom :)

Ha en riktigt bra resa till Norge!!
Kram Annemari

Margit sa...

Kul att se vad ni gjort. Har ju väntat på nyheter. Ni ser ju ut att ha haft det väldigt mysigt. Dessutom är det två pigga pensionärer som syns på bilderna. Hälsa Clara coh hennes föräldrar. Hoppas vi ses snart.
Hälsningar Lars o Margit

Mor Tuta sa...

Hejsan!
Kul att du hittat mej. Du får lägga till mej på din blogg, jag gör detsamma.
Verkligen häftigt detta tycker jag, visst var det en fantastisk konsert.
Känner igen er på bilden.
Ha det gott
Kram Birgit

Märta sa...

Hittade dig genom mor Tuta. Hade aldrig hört talas om Home coming cluben förrän vi var på konserten i Mullsjö. En helt fantastisk upplevelse. Hade gärna åkt till Värnamo på konserten men hade inte möjligheter till det.
Ha det så gott!
Märta

Bonnfrua sa...

Hej!
Hittade hir via mor tuta (min mamma).
Mysig blogg!

Tigris Predikantan sa...

Sv: visst är det så? Det är roligt att man lyckats förmedla sina barn detsamma, att ta vara på rättigheten och skyldigheten att rösta!