onsdag 10 februari 2010

Kaffebröd




Idag kände jag att jag måste försöka komma igång igen efter min senaste behandling. Sover lite dåligt på nätterna eftersom jag ätit mycket kortison i en vecka. Blir då tröttare på dagarna och det blir inte så mycket gjort.

Det blev lite pannkaka också.

Idag bakade jag i alla fall. Har du vägarna förbi sätter jag på kaffet.



7 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Vad roligt det skulle vara att komma till dig på fika, såg gott ut det du bakat. Tyvärr är avståndet för långt. Du får bjuda Rune och kanske grannen med hunden.
Kram

Vita hjärtan sa...

Så gott det ser ut....!!! Synd att det är lite för många mil. Skönt att du börjar känna dig piggare igen!

Kraaam Annemari

Bloggblad sa...

Åh, jag känner doften... synd att det inte går att ta en bulle bara så där, rakt igenom skärmen!

Musikanta sa...

Jag hoppar över mitt bantningsprojekt idag och kommer och fikar och tar en bulle och några kakor hos dig. Det ser väldigt gott ut!
Hoppas att du känner dig bättre efter kaffetåren...

Jag är fortfarande intresserad av att få veta om du har något speciellt knep för att få snygg baksida på dina korsstygnsbroderier.

Varm kram/M

Margit sa...

Du är fantastisk som vanligt.Om vi kunde dividera avståndet med 10 skulle jag komma direkt.
Kram Margit

Evatina-beth sa...

Musikanta: Nej, jag har nog inget knep för att få en fin baksida.(Alltså på handarbetet och inte på bullbaket.) Jag hade en äldre manlig patient som gick på kontroller hos mig. Han hade en gång med ett handarbete som han sytt. Det gick i princip inte att se skillnad på fram- och baksida. Jag försöker naturligtvis att fästa i samma färg,men ibland med enstaka stygn måste man nog dra tråden en bit. Jag syr mest sådant som ramas in för att ingen skall lyfta på duken och kolla. Jag tror att du fixar det bra. Kram från Eva

Anders Lundblad sa...

Spara några bullar till sportlovet är du snäll.